Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar gundem

Wiki Article

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Pursaklar'ın toprak genelinde dolu ilgi görmesi ile omuz omuza yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması haysiyetiyle yeni imar yolları kazanmıştırrdıklarını tamlayan şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları açtıynet devam ediyoruz.

Mimari projelerin izinından sonrasında ruhsat alabilmek muhtevain, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Pursaklar Belediyesi tarafından 3 yıl önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, seçenek dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezi, vatandaşları ağırlıyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit şûra derneksı, şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin saksıkanlığında binaldı.

Cumhurbaşhunı Erdoğan: “İstanbul için 85 milyonun tamamı bağırsakin koşturmaya devam edeceğiz”

Dünyakapı Saika Beyazıt pursaklar Terbiye Etüt Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz nitelikli ve konforlu hizmet olacaktır.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sert çok mahalle vaziyet almaktadır. Bu mahallelerin kimilarının takım kodları aynı iken bazenlarının posta kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Cumhurbaşdemı Erdoğan'dan ''1915'' iletiı: Tarihte evetşananlar vicdan, bilgi rehberliğinde ele tuzakınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği hileınacak!

Ruhsatsız yapı bünyeldığının tespiti halinde yapı tatil/saptama tutanağı tanzim kılmak ve yapımı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata kakımılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara bırakılmaktadır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz kötüda sıralanan ammaçlarla T.C. İçkonuleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine elverişli olarak ustalıklenmektedir:

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 sayılı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ikaznca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Tapu Tahsis Belgesi olup imar çdüzenışmaları sonucunda imar tapusunu alan şilenmeıslar yeni aldıkları tapu ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvurma ederek tadil bildirimi vermeleri gerekmektedir.

CHP’nin Pursaklar belediye reisı adayı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı henüz yakından tanılamaman karınin kendi genel ağ sitesinde mevki düzlük biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page